Οι αξίες μας

  • μέγεθος γραμματοσειράς +

Με την πάροδο των χρόνων, ο αριθμός των ανθρώπων που αναζητούν φροντίδα στο σπίτι, διατηρώντας την ανεξαρτησία τους και αποφεύγοντας τα συνεχώς αυξανόμενα ενδο-νοσοκομειακά κόστη, αυξάνεται σημαντικά. 

Η ΓενικηΧημικών ανταποκρίνεται σε αυτές τις ανάγκες, προσφέροντας λύσεις με θετικό αντίκτυπο όφελους-κόστους. Το προσωπικό μας περιλαμβάνει εκπαιδευμένους επαγγελματίες υγείας, product experts, ομάδες τηλεφωνικής υποστήριξης customer care, καθώς και άτομα με νοσηλευτική προϋπηρεσία, τα οποία μπορούν να παρέχουν υποστήριξη στους πελάτες μας, για τις κατ' οίκον ανάγκες τους. Η εταιρεία μας επίσης συνεργάζεται με επαγγελματίες υγείας, νοσοκομεία, κλινικές και τα αφαλιστικά ταμεία για να παρέχει λύσεις με την καλύτερη σχέση όφελους προς κόστος.

 

Οι παραπάνω λόγοι κάνουν την ΓενικηΧημικών την καλύτερη επιλογή για τις κατ' οίκον ανάγκες σας.

 

Προσφέρουμε λύσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πελατών μας. Η υγεία και ευζωία των πελατών μας ειναι η απόλυτη προτεραιότητα μας.

Προωθούμε τα προϊόντα μας με ακεραιότητα και ειλικρίνεια, για τους σκοπούς για τους οποίους προορίζονται. Σεβόμαστε το πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς μας και ακολουθούμε όλες τι απαραίτητες πιστοποιήσεις. 

Επικοινωνούμε με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Σεβόμαστε και προστατεύουμε τα μέλη της εταιρείας μας. Λειτουργούμε με σεβασμό και αξιοπρέπεια προς τρίτους.

Οι αξίες μας ενσωματώνονται στον κώδικα της εταιρείας μας, ο οποίος παρέχει τις βάσεις για τις δράσεις και τις συμπεριφορές που οδηγούν στις βέλτιστες λύσεις για εμάς, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας. 

Γενική Χημικών Προϊόντων Α.Ε.

Κεντρικά: Αυγής 60, Κηφισιά, 14564, Αθήνα
 
Τηλ. Αθήνας: 210 6203000
Φαξ Αθήνας: 210 6201332
Τηλ. Θεσσαλονίκης: 2310 868174
Εξειδικευμένη γραμμή για θέματα ποιότητας & εξυπηρέτησης 211 5004221