800 500 5150 info@gcp.gr

Λίγα λόγια για μας

Η ΓενικηΧημικων με 40+ χρόνια ενεργής παρουσίας στην Ελληνική αγορά αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τους επαγγελματίες υγείας και έναν υπεύθυνο και καταρτισμένο προμηθευτή που μπορεί και προσφέρει σε όλους τους πελάτης της προϊόντα σύγχρονης τεχνολογίας και υπηρεσίες με ανθρώπινο πρόσωπο και σεβασμό.

 

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει η αγορά μας δίνει ώθηση να συνεχίζουμε να κοιτάμε δυναμικά μπροστά. Με συνεργασίες με τους πλέον αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε, με σύγχρονες εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και με ένα ευρύ δίκτυο καταρτισμένων επιστημονικών συνεργατών θα είμαστε δίπλα σας όποτε και όπου μας χρειαστείτε

Οι αξίες μας

Με την πάροδο των χρόνων, ο αριθμός των ανθρώπων που αναζητούν φροντίδα στο σπίτι, διατηρώντας την ανεξαρτησία τους και αποφεύγοντας τα συνεχώς αυξανόμενα ενδο-νοσοκομειακά κόστη, αυξάνεται σημαντικά. 

Η ΓενικηΧημικών ανταποκρίνεται σε αυτές τις ανάγκες, προσφέροντας λύσεις με θετικό αντίκτυπο όφελους-κόστους. Το προσωπικό μας περιλαμβάνει εκπαιδευμένους επαγγελματίες υγείας, product experts, ομάδες τηλεφωνικής υποστήριξης customer care, καθώς και άτομα με νοσηλευτική προϋπηρεσία, τα οποία μπορούν να παρέχουν υποστήριξη στους πελάτες μας, για τις κατ’ οίκον ανάγκες τους. Η εταιρεία μας επίσης συνεργάζεται με επαγγελματίες υγείας, νοσοκομεία, κλινικές και τα αφαλιστικά ταμεία για να παρέχει λύσεις με την καλύτερη σχέση όφελους προς κόστος.

Οι παραπάνω λόγοι κάνουν την ΓενικηΧημικών την καλύτερη επιλογή για τις κατ’ οίκον ανάγκες σας.

Προσφέρουμε λύσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πελατών μας. Η υγεία και ευζωία των πελατών μας ειναι η απόλυτη προτεραιότητα μας.

Προωθούμε τα προϊόντα μας με ακεραιότητα και ειλικρίνεια, για τους σκοπούς για τους οποίους προορίζονται. Σεβόμαστε το πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς μας και ακολουθούμε όλες τι απαραίτητες πιστοποιήσεις. Επικοινωνούμε με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Σεβόμαστε και προστατεύουμε τα μέλη της εταιρείας μας. Λειτουργούμε με σεβασμό και αξιοπρέπεια προς τρίτους.Οι αξίες μας ενσωματώνονται στον κώδικα της εταιρείας μας, ο οποίος παρέχει τις βάσεις για τις δράσεις και τις συμπεριφορές που οδηγούν στις βέλτιστες λύσεις για εμάς, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας. 

Διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά τις εξής σειρές προϊόντων:

N

Προϊόντα Homecare Health (κατ’οίκον νοσηλεία)

Φροντίδας ελκών δέρματος – Urgo Medical
Φροντίδας διαχείρισης ούρων – CR Bard
Κλινικής/εντερικής διατροφής
Φροντίδας στομίας – Welland Medical 

N

Προϊόντα Φαρμακείου (OTC)

Κλασσικά επιθέματα Urgo
Επιθέματα τεχνολογίας filmogel της Urgo
Συμπληρώματα διατροφής Alvityl

Διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτα όλα τα προϊόντα και εξασφαλίζουμε πάντα για τους πελάτες μας, χρήστες και επαγγελματίες υγείας, σύγχρονα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις διαφορετικές απαιτήσεις και ανάγκες τους.

Νιώθοντας ηθική ευθύνη προς τους πελάτες μας, φροντίζουμε να τους προσφέρουμε εκτός από υψηλής ποιότητος και τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα, ποιοτικές υπηρεσίες και διαρκή υποστήριξη.

Η Εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα EN ISO 13485:2016 και BS EN ISO 9001:2015 καθώς καi με την Υπουργική Απόφαση ΔΥ8δ/Γ.Π.ΟΙΚ./1348/2004 (ΦΕΚ 32/Β/16.1.2004).

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στον ανθρώπινο παράγοντα και γι’ αυτό επενδύουμε διαρκώς στη στελέχωση της εταιρείας με ικανά στελέχη και τη διαρκή εκπαίδευσή τους.

Εργαστείτε μαζί μας !!

Οι άνθρωποι μας είναι οι πρεσβευτές των αξιών και των στόχων της εταιρείας μας.

Για τον λόγο αυτό ψάχνουμε διαρκώς για δραστήριους και δυναμικούς ανθρώπους που θέλουν να ενσωματωθούν σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον που προσφέρει δυνατότητες εξέλιξεις.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις ανοικτές θέσεις της εταιρείας μας κανώντας κλικ εδώ

Προσφέρουμε λύσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πελατών μας. Η υγεία και ευζωία των πελατών μας ειναι η απόλυτη προτεραιότητα μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

210 620 3000

Free Phone 800 500 5150

211 500 4221

Εξειδικευμένη γραμμή για θέματα ποιότητας & εξυπηρέτησης

210 620 1332

info@gcp.gr

Αυγής 60, Κηφισιά, 145 64 Αθήνα