Υλικά περιποίησης

  • μέγεθος γραμματοσειράς +
 

Αφαιρετικό Ιατρικού κολλητικού: Προηγμένης τεχνολογίας αφαιρετικό ιατρικού κολλητικού υλικού από 100% υποαλλεργική σιλικόνη. Τεχνολογίας BAG ON VALVE ώστε να μην χρησιμοποιούνται προωθητικά. Δεν περιέχει οινόπνευμα ή άλλα τοξικά συστατικά και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε ερεθισμένο δέρμα χωρίς να προκαλέσει πόνο. Αφαιρεί το ιατρικό κολλητικό υλικό εύκολα και γρήγορα διευκολύνοντας την εφαρμογή του νέου κολλητικού.

Δεν μεταβολίζεται από τον οργανισμό, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα και το προστατεύει.

 
 

Προστατευτικό φιλμ δέρματος: χρησιμοποιείται για την δημιουργία μιας μεμβράνης σιλικόνης μεταξύ δέρματος του κολλητικού προστατεύοντας και επιτυγχάνοντας καλύτερη εφαρμογή. Χρησιμοποιείται σε ερεθισμένο δέρμα χωρίς να προκαλεί πόνο καθώς δεν διαθέτει οινόπνευμα. Ταυτόχρονα ενυδατώνει και ανακουφίζει.

 
 

Κρέμα WBF: Κρέμα με αδιαβροχοποιητικά και ενυδατικά συστατικά, ιδανική επιλογή για ευαίσθητο δέρμα, δερματικούς ερεθισμούς και εξέλκωμενες επιφάνειες. Με διμεθικόνη και οξείδιο του ψευδαργύρου, είναι ανθεκτική στην υγρασία του δέρματος, ενυδατώνει και παραμένει στο δέρμα για μεγάλο διάστημα προσφέροντας ανακούφιση και προστασία. Παράλληλα διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο, προστατεύοντας από την ξηρότητα.

 
     

Υδροστατική πάστα: Υποαλλεργική, με καραγια, χωρίς οινόπνευμα στην σύσταση , χρησιμοποιείται για να γεμίσει πτυχές και ουλές του δέρματος και να δημιουργήσει μια επίπεδη επιφάνεια, πάνω στην οποία είναι δυνατή η ασφαλής, χωρίς διαρροές, εφαρμογή του κολλητικού υλικού. Η πάστα έχει ισχυρή απορροφητική ικανότητα και δρα υδροστατικά προστατεύοντας το δέρμα, μειώνοντας την πιθανότητα διαρροής και αυξάνοντας τον χρόνο χρήσης των υλικών.

 

Εξουδετερωτικό Οσμών: την εξουδετέρωση των δυσάρεστων οσμών. Διατίθεται σε σπρει 50ml που θα σας διαρκέσει για μήνες.

Χρησιμοποιείται μέσα στον σάκο (πριν την εφαρμογή) αλλά μπορείτε να ψεκάσετε και πάνω στον σάκο όποτε νιώθετε πως χρειάζεται.

 
    

Πούδρα επούλωσης: Επουλωτική πούδρα με aloe vera. Ειδικά σχεδιασμένη για χρήση στο ερεθισμένο, εξιδρωματικό περιστομικό δέρμα, απορροφώντας την υγρασία και συμβάλλοντας στην γρήγορη επούλωση.

 
 

Hydroframe: Δακτύλιοι ενίσχυσης κολλητικού υλικού. Προσφέρουν μεγαλύτερη κολλητική επιφάνεια όπου χρειάζεται. Εφαρμόζουν με ευκολία στο κολλητικό του του συστήματςο συλλογής που χρησιμοποιείται. Βοηθάει στην διατήρηση υγιούς δέρματος. Σε μέγεθος κανονικό και mini.

 
 

Ζώνη στήριξης συστήματος ενός και δυο τεμαχίων: Ελαστική ζώνη που βοηθά στην συγκράτηση της βάσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε αυτοκόλλητο σάκο με την χρήση του ειδικού δακτυλίου.

 
 

Δακτύλιοι Hyperseal Washers:κατασκευάζονται από το υδροκολλοειδές Hyperflex της Welland. Είναι ιδιαίτερα εύπλαστοι (σε μορφή πλαστελίνης) και χρησιμοποιούνται για την κάλυψη ουλών και πτυχών που υπάρχουν γύρω από την στομία.Προσαρμόζονται με ευκολία στην περιοχή καλύπτοντας τις ανωμαλίες του δέρματος, προστατεύουν το ευαίσθητο δέρμα και δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον επούλωσης.

Γενική Χημικών Προϊόντων Α.Ε.

Κεντρικά: Αυγής 60, Κηφισιά, 14564, Αθήνα
 
Τηλ. Αθήνας: 210 6203000
Φαξ Αθήνας: 210 6201332
Τηλ. Θεσσαλονίκης: 2310 868174
Εξειδικευμένη γραμμή για θέματα ποιότητας & εξυπηρέτησης 211 5004221