Αυτοκόλλητοι σάκοι

  • μέγεθος γραμματοσειράς +

Οι αυτοκόλλητοι σάκοι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς καθώς είναι διακριτικοί, ελαφριοί και εύκολοι στην χρήση. Σάκος συλλογής και κολλητικό υλικό αποτελούν ένα ενιαίο σύστημα. Οι σάκοι τοποθετούνται γύρω από το στόμιο με την βοήθεια του κολλητικού υλικού. Ο σάκος μπορεί να ανοίξει στο κάτω μέρος με το βρυσάκι να αδειάσει και να ξανακλείσει. Αυτό μπορεί να γίνει όσες φορές είναι απαραίτητο μέσα στην ημέρα.

 

 

Aurum ουρητηροστομίας: Με το δοκιμασμένο, φιλικό προς το δέρμα υδροκολλοειδές Hyperflex® και επιπρόσθετα εμπλουτισμένο με ιατρικής χρήσης μέλι Manuka με αντιβακτηριδιακές και επουλωτικές ιδιότητες.

 
 

Flair Active ουρητηροστομίας: Υδροκολλοειδές Hyperflex® κολλητικό και εύκαμπτη έξοδος που επιτρέπει το εύκολο και ελεγχόμενο άδειασμα είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά ενός από τους πιο δημοφιλείς σάκους

 

 

 

 

Flair Active Curvex ουρητηροστομίας : Το μοναδικό με3D μορφή. Με εύπλαστο κολλητικό του προσαρμόζεται σε κάθε πτυχή του σώματος προσφέροντας ασφαλή εφαρμογή ακόμα και αν η στομία σας είναι σε πτυχές του δέρματος. Μοναδική επιλογή καθώς δίνει την δυνατότητα αντιστροφής του κολλητικού και χρήσης σε περιστομικές κήλες.

 

 

 

Flair Active Convex ουρητηροστομίας : Ιδανικό για εισελκόμενες στομίες. Προσφέρει την ασφάλεια του παραδοσιακού κολλητικού με σκληρή κυρτότητα (convex) συνδυασμένο με την άνεση και την σιγουριά που προσφέρει η μαλακή κυρτότητα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ζητήστε μας τον αναλυτικό κατάλογο ή δείγματα

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 


 

 

 

 


 

 

 

  

 

Γενική Χημικών Προϊόντων Α.Ε.

Κεντρικά: Αυγής 60, Κηφισιά, 14564, Αθήνα
 
Τηλ. Αθήνας: 210 6203000
Φαξ Αθήνας: 210 6201332
Τηλ. Θεσσαλονίκης: 2310 868174
Εξειδικευμένη γραμμή για θέματα ποιότητας & εξυπηρέτησης 211 5004221