Σύστημα 2 τεμαχίων

  • μέγεθος γραμματοσειράς +

Στο σύστημα 2 τεμαχίων ο σάκος συλλογής και το κολλητικό υλικό (ή βάση) αποτελούν δυο ξεχωριστά τμήματα. Η βάση εφαρμόζει γύρω από το στόμιο και στην συνέχεια ο σάκος εφαρμόζει/κολλάει πάνω στην βάση.

Η βάση (κολλητικό υλικό) τοποθετείται γύρω από το στόμιο και ο σάκος εφαρμόζει και κολλάει πάνω στον σάκο. Η βάση παραμένει πάνω στο δέρμα για 3 περίπου ημέρες και ο σάκος αλλάζει μια φορά ανά ημέρα ή όπως σας έχει υποδείξει το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Ο σάκος μπορεί να ανοίξει στο κάτω μέρος με την ειδικά τάπα, να αδειάσει και να ξανακλείσει. Αυτό μπορεί να γίνει όσες φορές είναι απαραίτητο μέσα στην ημέρα.

Όταν πρέπει να αλλαχθεί το κολλητικό υλικό, αφαιρείται όλο το σύστημα και αντικαθίσταται από το νέο.

Flair 2 ουρητηροστομίας: Το σύστημα εφαρμογής του σάκου πάνω στην βάση προσφέρει διπλή ασφάλεια για πρόσθετη σιγουριά. Ταυτόχρονα το σύστημα κουμπώματος είναι εύκαμπτο προσφέροντας άνεση και διακριτικότητα.

 

 

 

 

Aurum 2 ουρητηροστομίας: NEO ΥΛΙΚΟ! Με το δοκιμασμένο, φιλικό προς το δέρμα υδροκολλοειδές Hyperflex® και επιπρόσθετα εμπλουτισμένο με ιατρικής χρήσης μέλι Manuka με αντιβακτηριδιακές και επουλωτικές ιδιότητες.  

Γενική Χημικών Προϊόντων Α.Ε.

Κεντρικά: Αυγής 60, Κηφισιά, 14564, Αθήνα
 
Τηλ. Αθήνας: 210 6203000
Φαξ Αθήνας: 210 6201332
Τηλ. Θεσσαλονίκης: 2310 868174
Εξειδικευμένη γραμμή για θέματα ποιότητας & εξυπηρέτησης 211 5004221