Προσωπικές σχέσεις

  • μέγεθος γραμματοσειράς +

Μετά από μια τέτοια σημαντική χειρουργική επέμβαση είναι βέβαιο ότι θα σας πάρει κάποιο χρόνο αν ξαναβρείτε τους κανονικούς σας ρυθμούς. Μην βιαστείτε να έρθετεσε σεξουαλική επαφή, πάρτε τον χρόνο σας.

Σε κάποιες περιπτώσεις, μετά την επέμβαση, μπορεί να υπάρχει τοπική βλάβη στα νεύρα ή τον ουλώδη ιστό που μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες. Συχνά το πρόβλημα επιλύεται μόνο του με την πάροδο του χρόνου και με την απαιτούμενη κατανόηση. Ακόμη και αν κάποιες δυσκολίες παραμείνουν, υπάρχουν πολλοί τρόποι να απολαύσετε την ερωτική σας ζωή.

Εάν έχετε προβλήματα ή ξεκινάτε μια νέα σχέση και θέλετε συμβουλή, μπορείτε να απευθυνθείτε σε ειδικούς που θα σας βοηθήσουν.

Εγκυμοσύνη

Πολλές γυναίκες με ειλεοστομία είχαν επιτυχημένες εγκυμοσύνες. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε να κάνετε παιδιά θα πρέπει να συζητήσετε με τον γιατρό σας

Αντισύλληψη

Η ειλεοστομία δεν θα επηρεάσει την γονιμότητα. Για τις γυναίκες, τα αντισυλληπτικά χάπια δεν είναι η καλύτερη λύση καθώς μπορεί να μην απορροφηθούν εντελώς από τον οργανισμό σας. Θα πρέπει να συζητήστε σχετικά με τον γιατρό σας.

Γενική Χημικών Προϊόντων Α.Ε.

Κεντρικά: Αυγής 60, Κηφισιά, 14564, Αθήνα
 
Τηλ. Αθήνας: 210 6203000
Φαξ Αθήνας: 210 6201332
Τηλ. Θεσσαλονίκης: 2310 868174
Εξειδικευμένη γραμμή για θέματα ποιότητας & εξυπηρέτησης 211 5004221