Αλλαγή αυτοκόλλητου σάκου

  • μέγεθος γραμματοσειράς +

Απομακρύνετε προσεκτικά τον υπάρχοντα σάκο, τραβώντας μαλακά από πάνω προς τα κάτω. Τεντώστε με το ένα χέρι σας το δέρμα και με το άλλο τραβήξτε μαλακά το κολλητικό προς την αντίθετη κατεύθυνση. Απότομες κινήσεις μπορεί να πληγώσουν το δέρμα και να το ερεθίσουν.

 

 

Το αφαιρετικό κολλητικού υλικού της Welland (Adhesive Remover σε μαντηλάκια και σπρέι) θα σας προσφέρει σημαντική βοήθεια σε αυτό το στάδιο, καθώς επιτρέπει την ανώδυνη αφαίρεση του κολλητικού υλικού και την απομάκρυνση τυχόν υπολειμμάτων κόλλας.

 

Πριν αφαιρέσετε το φιλμ που καλύπτει το κολλητικό, ζεστάνετε το κρατώντας το ανάμεσα στα χέρια σας ή τοποθετήστε το πάνω στο δέρμα σας για 5΄περίπου. Στην συνέχεια αφαιρέστε το φιλμ που καλύπτει/ προστατεύει το κολλητικό υλικό πριν τοποθετήσετε τον σάκο. Για να τοποθετήσετε τον νέο σάκο βεβαιωθείτε πως το δέρμα σας είναι στεγνό.

 

Για να επιτύχετε καλύτερη εφαρμογή, διπλώστε στην μέση το κολλητικό υλικό και τοποθετείστε/ κεντράρετε την οπή (μισοφέγγαρο) εφαρμόζοντας το αρχικά στο κάτω μέρος της στομίας (όπως στην ακόλουθη εικόνα). Το κολλητικό υλικό τοποθετείται πρώτα από την κάτω μεριά της στομίας. Βεβαιωθείτε πως δεν υπάρχουν ζάρες ανάμεσα στο δέρμα και το αυτοκόλλητο (αν υπάρχουν τεντώστε το δέρμα).

 

Αφού τοποθετήσετε το κολλητικό, πιέστε το ελαφρά με τα δάκτυλα σας ξεκινώντας από το κέντρο γύρω από την στομία και δουλεύοντας προς τις άκρες μέχρι να σιγουρευτείτε ότι έχει κολλήσει σταθερά. Εάν η εφαρμογή του σάκου δεν είναι στεγανή πρέπει να τον αντικαταστήσετε αμέσως έστω και αν τον τοποθετήσατε πρόσφατα.

 

 

 

Γενική Χημικών Προϊόντων Α.Ε.

Κεντρικά: Αυγής 60, Κηφισιά, 14564, Αθήνα
 
Τηλ. Αθήνας: 210 6203000
Φαξ Αθήνας: 210 6201332
Τηλ. Θεσσαλονίκης: 2310 868174
Εξειδικευμένη γραμμή για θέματα ποιότητας & εξυπηρέτησης 211 5004221