Εταιρεία

Σχετικά με Εμάς

Η Γενική Χημικών με 40+ χρόνια ενεργής παρουσίας στην Ελληνική αγορά αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τους επαγγελματίες υγείας και έναν υπεύθυνο και καταρτισμένο προμηθευτή που μπορεί και προσφέρει σε όλους τους πελάτης της προϊόντα σύγχρονης τεχνολογίας και υπηρεσίες με ανθρώπινο πρόσωπο και σεβασμό.

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει η αγορά μας δίνει ώθηση να συνεχίζουμε να κοιτάμε δυναμικά μπροστά. Με συνεργασίες με τους πλέον αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε, με σύγχρονες εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και με ένα ευρύ δίκτυο καταρτισμένων επιστημονικών συνεργατών θα είμαστε δίπλα σας όποτε και όπου μας χρειαστείτε.

Το όραμά μας

«Στη Γενική Χημικών ΑΕ όραμά μας αποτελεί η παροχή υψηλής ποιότητάς υπηρεσιών μέσα από καινοτόμα, αποτελεσματικά και ασφαλή προϊόντα με γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και της καθημερινότητάς τους.»

Οι αξίες μας

Με την πάροδο των χρόνων, ο αριθμός των ανθρώπων που αναζητούν φροντίδα στο σπίτι, διατηρώντας την ανεξαρτησία τους και αποφεύγοντας τα συνεχώς αυξανόμενα ενδο-νοσοκομειακά κόστη, αυξάνεται σημαντικά. 

Η ΓενικηΧημικών ανταποκρίνεται σε αυτές τις ανάγκες, προσφέροντας λύσεις με θετικό αντίκτυπο όφελους-κόστους. Το προσωπικό μας περιλαμβάνει εκπαιδευμένους επαγγελματίες υγείας, product experts, ομάδες τηλεφωνικής υποστήριξης customer care, καθώς και άτομα με νοσηλευτική προϋπηρεσία, τα οποία μπορούν να παρέχουν υποστήριξη στους πελάτες μας, για τις κατ’ οίκον ανάγκες τους. Η εταιρεία μας επίσης συνεργάζεται με επαγγελματίες υγείας, νοσοκομεία, κλινικές και τα ασφαλιστικά ταμεία για να παρέχει λύσεις με την καλύτερη σχέση όφελους προς κόστος.

Οι παραπάνω λόγοι κάνουν την Γενική Χημικών την καλύτερη επιλογή για τις κατ’ οίκον ανάγκες σας.

Προσφέρουμε λύσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πελατών μας. Η υγεία και ευζωία των πελατών μας είναι η απόλυτη προτεραιότητα μας.

Προωθούμε τα προϊόντα μας με ακεραιότητα και ειλικρίνεια, για τους σκοπούς για τους οποίους προορίζονται. Σεβόμαστε το πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς μας και ακολουθούμε όλες τι απαραίτητες πιστοποιήσεις. Επικοινωνούμε με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Σεβόμαστε και προστατεύουμε τα μέλη της εταιρείας μας. Λειτουργούμε με σεβασμό και αξιοπρέπεια προς τρίτους. Οι αξίες μας ενσωματώνονται στον κώδικα της εταιρείας μας, ο οποίος παρέχει τις βάσεις για τις δράσεις και τις συμπεριφορές που οδηγούν στις βέλτιστες λύσεις για εμάς, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.

Ποιότητα και Ασφάλεια

Νιώθοντας ηθική ευθύνη προς τους πελάτες μας, φροντίζουμε να τους προσφέρουμε εκτός από υψηλής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα, ποιοτικές υπηρεσίες και διαρκή υποστήριξη.

Η Εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα: 

  • EN ISO 13485:2016
  • BS EN ISO 9001:2015  και
  • με την Υπουργική Απόφαση ΔΥ8δ/Γ.Π.ΟΙΚ./1348/2004 (ΦΕΚ 32/Β/16.1.2004).