Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

ΓΕΝΙΚΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΕ

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης, καθώς και με τη Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.

Ο όρος «ΓΕΝΙΚΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΕ» ή » ΓΧΠ » ή «εμάς» ή «εμείς» αναφέρεται στον κάτοχο της ιστοσελίδας με έδρα Αυγής 60, Κηφισιά, 145 64. Ο αριθμός εγγραφής της εταιρείας μας είναι. Ο όρος «εσείς» αναφέρεται στον χρήστη ή τον θεατή της ιστοσελίδας μας. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας υπόκειται στους ακόλουθους όρους χρήσης:

• Το περιεχόμενο των σελίδων αυτού του ιστότοπου είναι μόνο για γενικές πληροφορίες και την ενημέρωσή σας. Μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.

• Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να παρακολουθεί τις προτιμήσεις περιήγησης. Οι πληροφορίες IP address, browser, device type μπορούν να αποθηκευτούν από εμάς για χρήση από τρίτους.

• Ούτε εμείς ούτε τρίτα μέρη παρέχουμε καμία εγγύηση ως προς την ακρίβεια, την απόδοση, την πληρότητα ή την καταλληλότητα των πληροφοριών και των υλικών που βρέθηκαν ή προσφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό. Αναγνωρίζετε ότι αυτές οι πληροφορίες και τα υλικά ενδέχεται να περιέχουν ανακρίβειες ή σφάλματα και αποκλείουμε ρητά την ευθύνη για οποιεσδήποτε ανακρίβειες ή σφάλματα. Η χρήση από εσάς οποιασδήποτε πληροφορίας ή υλικού σε αυτή την ιστοσελίδα είναι εξ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη, για την οποία δεν θα είμαστε υπεύθυνοι. Αποτελεί δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι τα προϊόντα, οι υπηρεσίες ή οι πληροφορίες που είναι διαθέσιμες μέσω αυτής της ιστοσελίδας ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

• Αυτός ο ιστότοπος περιέχει υλικό το οποίο μας ανήκει ή μας εξουσιοδοτεί. Αυτό το υλικό περιλαμβάνει, χωρίς περιορισμό, το σχέδιο, τη διάταξη, τη μορφή, την εμφάνιση και τα γραφικά. Η αναπαραγωγή απαγορεύεται εκτός αν είναι βάσει της δήλωσης περί πνευματικών δικαιωμάτων, η οποία αποτελεί μέρος αυτών των όρων και προϋποθέσεων.

• Όλα τα εμπορικά σήματα που αναπαράγονται σε αυτόν τον ιστότοπο, τα οποία δεν ανήκουν στην ιδιοκτησία μας επισημαίνονται.

• Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου μπορεί να οδηγήσει σε αξίωση αποζημίωσης.

• Από καιρό σε καιρό, αυτός ο ιστότοπος μπορεί επίσης να περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους. Αυτές οι συνδέσεις παρέχονται για να διευκολύνουν την παροχή περαιτέρω πληροφοριών. Δεν σημαίνει ότι εγκρίνουμε τους ιστότοπους. Δεν έχουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο του συνδεδεμένου ιστότοπου.

• Η χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου και οι τυχόν διαφωνίες που απορρέουν από τη χρήση αυτού υπόκεινται στους νόμους της ΕΕ και της Ελλάδας.