Επιλέξτε τον σάκο που σας ταιριάζει

Οι κενώσεις στην ειλεοστομία είναι πολύ υδαρείς και έτσι χρησιμοποιείται ένας ανοικτός – αποστραγγιζόμενος σάκος που μπορεί να ανοίξει και να ξανακλείσει ώστε το περιεχόμενο να αδειάζει στην τουαλέτα όσες φορές είναι απαραίτητο στην διάρκεια της ημέρας.Ο σάκος αυτός αλλάζει μια φορά την ημέρα ή όπως απαιτείται.

Η ποσότητα και υφή των κενώσεων διαφέρει ανάλογα την αιτία πραγματοποίησης της επέμβασης και συνεπώς την θέση της στομίας.

Σήμερα υπάρχουν διαθέσιμα πολλά υλικά τα οποία προσαρμόζονται στην στομία. Η έρευνα σε αυτό το θέμα έχει προχωρήσει σημαντικά και τα νέα συστήματα της Welland είναι εύχρηστα, αθόρυβα και ασφαλή.

Μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ αυτοκόλλητων σάκων ή συστήματος 2 τεμαχίων καθώς και από μια πλήρη σειρά υλικών περιποίησης καθώς και διαφορετικών επιλογών σε κολλητικό υλικό.

Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο για ην περίπτωση σας υλικό, ανάλογα με την ηλικία σας, το επάγγελμα σας, τις ιδιαιτερότητες σας αλλά και τις προτιμήσεις σας. Καλέστε μας στο 800 500 5150 για να σας ενημερώσουμε.